13 Eylül 2011 Salı

Farklı Tas , Aynı Hamam..

Fatih Terim geldiğinde hava cok iyiydi.. zaten normali de oydu iyi olmalıydı.. İyi transferler gerekli yerlere yapıldı , takım gayet iyi çalıştı hazırlık kamplarında, sakatlık olmaması sevindiriciydi.. Hazırlık maçları da fena değildi aslında Twente maçını saymazsak.. Maglup olunan Olympiakos maçında bile gayet iyi görüntü çizdi Galatasaray..  ancak gel gelelim ki İ.B.B. maçında aynı görüntüyü göremedik..
Maça iyi başladı Sarı-Kırmızılı ekip , hazırlık maçlarındaki tadı verdi 20.dakikaya kadar. Ama  Belediye cidden  çok oturmuş bir takım ve bunu çok iyi kullandılar.. 20.dakikadan sonra etkili olmaya başladılar Galatasaray karşısında kanatları çok etkili kullandılar özellikle Ekrem'in etkileyici bir performansı vardı..  ama yine de maç ortada gidiyordu derken Muslera'nın hiç anlam verilemeyen şekilde elinden topu kaçırması o geçen sezon ki sıkıntıyı geri getirdi : Özgüven eksikliği.. o golden sonra  Galatasaray rakip sahaya oyunu yıkması gerekirken , yine maç ortadaydı hatta İ.B.B. cok daha iyi oynadı , önde olan çoğu takımın yaptığı gibi haklı olarak kontratak oynadılar.. gerçi İ.B.B. nin benimsediği oyun sistemi hep kontratak oldu ve bunu gerçekten çok iyi uyguluyorlar.. yine klasikleşen bu kontrataklardan birinde oyuna sonradan giren diri sol kanat Gökhan Süzen , yeteneklerine kıyasla çok şaşırtıcı olarak sadece 500 bine alınan Webo'ya güzel bir orta açtı , Webo da ceza sahasında kendisini avare avare dolaştıran Gs defansına cezayı kesti.. 2-0..
İBB gerçekten çok iyi bir takım görüntüsü çiziyor.. Galatasaray'ın ise önünde daha çok yol var.. Detaylı bir GS değerlendirmesi ilerleyen günlerde gelecek..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder