30 Eylül 2011 Cuma

Boring Boring Stoke..

perşembe gecesi gerçekten başlığın hakkını verecek kadar sıkıcı bir oyun oynadı Stoke City.. Tony Pullis'in anti-futbol,korner,taç felsefesi daha ne kadar devam edecek bilmiyorum ancak bundan zevk alanların sadece Stoke taraftarının bir kısmı ve takım olduğu kesin.. Zira en azından Türkiye'de 'Stoke City' takımını duyanların yüzünü buruşturduğunu görüyorum. 
Maça gelecek olursak , Stoke yine aynı tas aynı hamam başladı maça .. Beşiktaş'ın ise rakibi iyi etüt ettiği belliydi , hızlı ve yerden oynamaya calısıyorlardı , topu fazla havada tutmuyorlardı ki yapmaları gereken de buydu.. Golü de buldular Hilbert'in ayağından , Quaresma'nın güzel ara pası sonucunda ayak dışıyla uzak köşeye iyi bıraktı topu Emanet Sağ bek  Alman..  Ama daha Beşiktaş oyunun kontrolünü tekrar sağlayamadan   golü yedi attıktan 1 dakika sonra , Stoke'un en büyük gol atma stratejisiyle ; korner.Yine de Beşiktaş o iyi oyununu sürdürüyordu , ancak Carvalhal Alzheimer mı oldu bilmem , hızlı ve yerden oynanacaksa ileride Edu gibi bir kağnının ne işi var? adeta Takımın geri vitesiydi , bu oyun sisteminde oynamayacağı apaçık belli. Dakikalarca Holosko girsin diye beklerken 2.golü tartışmalı bir penaltı ile yedi Beşiktaş. Carvalhal'ın da aklı o zaman başına geldi ama iş işten geçmişti .. Oyuna müdahalesi pek iyi değil Portekizli teknik direktörün , ayrıca oynattığı sistemin de Beşiktaş için pek yararlı olacağı kanısında değilim nice süredir. Koch'la devam edilmesi gerektiğini hala söylüyorum ancak Yıldırım Demirören yanlışlar zincirine bir halka da Carvalhal ile ekledi..  Umarım Beşiktaş için hayırlısı olur ancak Carvalhal ile hayırdan çok şer olacağı aşikar..
Not: Geleceğin yıldızı diye bel bağlanan Necip'in sezon başından beri süren vasat altı performansı endişe verici , yükselmek istiyorsa kendini teknik ve fizik anlamda geliştirmeli..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder