20 Ekim 2011 Perşembe

Luzhniki'de bozguna uğramak..

Oynadığı ilk iki maçta 4 puan toplayan Trabzonspor lider olarak gitti Moskova'ya.. Kadroda önemli eksik olarak Burak ve Henrique göze çarpıyordu.Yine de ilk 2 maçta da Burak yoktu ve Trabzon haddini bilerek , sağlam bir futbol ortaya koymuştu ve başarılı olmuştu.
Ancak bu maça daha farklı olarak, biraz daha  atak futbolla başladılar.CSKA'nın da pek formda olmadığı düşünülürse mantıklı bir hareketti Şenol Hoca'nın taktiği... Bekler daha çok çıkmaya başladı bu maç ve Trabzon gayet iyi , pozitif bir futbol ortaya koyuyordu. Ancak Trabzon'un en zayıf halkası olan defansına karşılık , CSKA'nın en sağlam yeri forvetiydi. Hızlı ataklarla Doumbia-Love ikilisi tehlike yaratabilirdi.Golü de bu şekilde buldular.Love'ın mükemmel topuk pasıyla Tolga ile karşı karşıya kalan Doumbia düzgün bir vuruşla ilk yarının sonucunu belirledi : 1-0.
İkinci yarı da aynı şekilde oynadı iki takım ama Trabzon zaman geçtikçe CSKA'nın ekmeğine yağ sürerek riskleri aldı ve 2. golü kontratak sonucunda kalesinde gördü..
3.golü de Doumbia , Giray'ı adeta rezil ederek attı ve bozgun tamamlanmış oldu.
Trabzonspor bu maçta   daha önceki 2 maçta ki gibi oynasaydı en az beraberlikle dönebilirdi.CSKA'nın işine gelen futbol oynadılar ve bunun sonucunda da ilk mağlubiyetlerini aldılar.Avni Aker'De CSKA'yı mutlaka yenmeleri lazım ki tekrar avantajlı duruma geçsinler.
Umudumu koruyorum..
Maçın adamı : Doumbia Maçın Hareketi : Love'ın topuk pası..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder